Kiralık Hasta yatakları

Yatalak hastanız mı var ? Hastanızın evde yatarak tedavi mi olması gerekiyor. Hastanızı koltuklarda yatırmayın.

nabiz61

Bizler Sizlere en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Hemde satın almadan nasıl mı ? Sizlere hastanızın rahat etmesi ve en iyi ortepedik şekilde rahat etmesi için kiralık hasta yatakları hizmetini sunuyoruz.

Hastanızın derdinden ve sizi en iyi biz anlıyoruz. Firmamız yatalak hastaları ve sizleri düşünerek Türkiye'de İlk Olan bu hizmeti sizlere sunduk. Artık evde kısa sürede bakıma muhtaç olan hastalarınız için ve uzun süreli hastalarınız için en iyi şekilde yatması için sizlere modern, kaliteli, konforlu hasta yataklarını sunuyoruz.

Yataklarımız son derecede ergonomik ve rahattır. Hasta yataklarımızın Baş kısmı ayak kısımları tek tuş ile kalkmakta ve inmektedir. Ayrıca Yataklarımız tekerleri sayesinde hareket edebilmektedir. İsterseniz yataklarımıza şilte ve serum askılığı da koyulabilir. Hastalarımız için gerekilen bütün kolaylıklar yapılabilir. Yataklarımız son derece kaliteli ve sağlam malzemeden üretilmiştir. Üretilen malzemeler kesinlike hastaya zarar vericek şekilde kimyasallar içermemektedir. A kalitede malzemelerden üretilmiştir.

Şirketimiz ayrıca siz değerli hasta yakınlarımızdan nakliye ve kurulum ücreti almayacaktır.

Hastanızın rahatlığı ve cebizin için bizleri tercih edin.

Bizlere ulaşabileceğiniz adresler

Medikal Blok Medikal Medikal Kozmetik Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Adres : Osmanağa Mah Rıhtım Cad. Reşit Efendi Sok No : 45 /A Kadıköy – İSTANBUL

İletişim : 02164052828 : 02164052829 : 02164052830

Acil Mobil : 05316546072 Acil Mobil : 05302865343

http://www.nabiz61.com/ha...hasta-yataklari-3022.html

Rusyanın uzun bacaklı kızı

Trabzon milletvekilleri konuşmaları safiye seymen aydın bıyıklıoğlu

Trabzon haber ve Trabzonspor haber

Trabzon haber Kriz Trabzonu vurdu.

alanzinho hangi takıma gitti

Trabzon haber Trabzon hava durumu

Trabzon haber Trabzon hava durumu

Trabzon Haber